Referendum u Bijeljini: Izlaznost u gradskom području do sada oko 20 odsto

Danas je u Bijeljini jedno glasačko mjesto bilo zatvoreno zbog nepravilnosti

19.03.2023. 12:41
  • Podijeli:
referendum_Bijeljina_foto_UNA-6416f4e251c43.webp Foto: UNA

Od 183 biračka mjesta, podaci sa 63 biračka mjesta, govore da je izlaznost u gradskom području Bijeljine do sada oko 20 odsto a u selima oko 23 odsto, rekao je Marinko Božović, GO SDS-a.

Inače, danas je u Bijeljini jedno glasačko mjesto bilo zatvoreno zbog nepravilnosti.

Međutim, nakon 45 minuta od obustave procesa glasanja, biračko mjesto 001 u Centru za kulturu u Bijeljini, ponovo je otvoreno za građane.

"Nastavljen proces glasanja, građani čekaju u redu", javlja reporterka UNA TV iz Bijeljine.

Izlaznost u Bijeljini do 9 sati je 6.310 odnosno 5,8 odsto od ukupnog broja 108.771.

Potvrdila je to medijima predsjednica GIK.

"Zadovoljna sam što su ovi ljudi uspjeli da glasaju s obzirom na opstrukcije koje se vrše na svim biračkim mjestima", istakla je Dijana Savić Božić. 


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()