Potvrđeno! Stanivuković PDP-ov kandidat za gradonačelnika Banjaluke

Borenović je naglasio da će to biti snažan podstrek i za naredne opšte izbore 2026. godine, dodajući da su u Banjaluci urađeni veliki i kapitalni projekti.

28.04.2024. 20:01
  • Podijeli:
drasko-stanivukovic-5-64f88f708f860.webp Foto: BL portal

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, biće kandidat PDP-a za ovu funkciju na predstojećim lokalnim izborima. Izjavio je to večeras lider PDP, Branislav Borenović.

Borenović je rekao novinarima u Banjaluci, prije početka Sabora banjalučkog Gradskog odbora PDP, da će ova partija sa Stanivukovićem kao kandidatom ostvariti veliku pobjedu na lokalnim izborima i da će PDP biti partija broj jedan u Banjaluci.

Borenović je naglasio da će to biti snažan podstrek i za naredne opšte izbore 2026. godine, dodajući da su u Banjaluci urađeni veliki i kapitalni projekti.

Stanivuković je rekao da je urađeno sve što je navedeno u stranačkom programu za Banjaluku za period 2020-2024. godine i najavio nove ambiciozne planove u programu koji obuhvata period od 2024. godine do 2028. godine.

Stanikvuković je naveo da je u planu izgradnja kolektora na rijeci Vrbas, mosta u mjesnoj zajedniic Dolac, srednjoškolskog centra sa ugostitljskom, politehničkom i građevinskom školom, šetališta uz Vrbas, kao i tramvajskih linija na područiju grada.

Na Saboru je izabran novi Gradski odbor stranke i drugi organi i tijela gradske organizacije, prenosi "SrpskaInfo".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()