Ponovo poništena odluka CIK: SNSD će imati četiri delegata

SNSD će definitivno imati četiri delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH

30.12.2022. 16:47
  • Podijeli:
parlament_anadolija 2.jpg Foto: Anadolija

Sud BiH je ponovo poništio odluku Centralne izborne komisije /CIK/ BiH u vezi sa petim delegatom u Klubu Srba u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, saznaje Srna u Sudu.

SNSD će definitivno imati četiri delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH jer je Sud BiH eksplicitno rekao da CIK donese novu odluku za delegate u Domu naroda parlamentarne skupštine BiH kako je Komisija za imenovanje Narodne skupština Republike Srpske i utvrdila, naveo je Srnin izvor iz Suda BiH.

Ovog puta Sud BiH je striktno naložio CIK-u da donese odluku identičnu onoj koju je donijela Komisija za imenovanje Narodne skupštine Republike Srpske.

To znači da će sporni listić od koga je zavisila raspodjela delegata biti proglašen nevažećim.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()