Polako, ali sigurno? Košarac otkrio da je dio dogovora iz Laktaša ispoštovan

”Ovo je dobar pokazatelj da unutrašnji politički dogovor nema alternativu i da je najbolje rješenje za sva otvorena pitanja u BiH”, poručio je Košarac.

09.02.2024. 19:08
  • Podijeli:
Košarac Krišto-65c66a0f85359.webp Foto: INSTAGRAM

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac pozdravio je današnje usvajanje odluke kojom će 10 miliona KM biti usmjereno za podršku javnim servisima u BiH, kako je to dogovoreno na sastanku lidera u Laktašima.

”Ovo je dobar pokazatelj da unutrašnji politički dogovor nema alternativu i da je najbolje rješenje za sva otvorena pitanja u BiH”, poručio je Košarac nakon današnje sjednice Savjeta ministara na kojoj su usvojili ovu odluku.

On je napomenuo da će, od ukupnog iznosa, po tri miliona biti dodijeljena vladama Srpske i FBiH za podsticaj razvoja elektronskih medija, a četiri miliona su obezbijeđena za BHRT.

“Pozdravljam činjenicu da je danas na Savjetu ministara implementiran dio dogovora političkih lidera iz Laktaša”, napisao je Košarac” na “Instagramu”.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()