Okupljanje građana u Trebinju: U toku miting "Branimo Srpsku"

Miting je počeo intoniranjem himni Republike Srpske i "Bože pravde"

23.10.2023. 18:46
  • Podijeli:
Miting Trebinje-6536a316c0ce5.webp Foto: RTRS

Veliki narodni miting "Branimo Srpsku" sa koga će biti pružena podrška institucijama Srpske u odbrani nadležnosti Republike Srpske počeo je večeras u Trebinju.

Miting je počeo intoniranjem himni Republike Srpske i "Bože pravde".

Skupu prisustvuju predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić, ministri u Vladi i zvaničnici Srpske, srpski predstavnici u zajedničkim institucijama BiH, generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović, predstavnici lokalnih zajednica i građani iz cijele Hercegovine.

Iz trebinjskog Gradskog odbora SNSD-a ranije su pozvali građane da dođu na skup i da zajedno pruže podršku institucijama u odbrani nadležnosti Republike Srpske.

Narodni miting održava se u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()