Novinarima UNE nije dozvoljen ulazak u Administrativni centar Vlade RS

Predstavnici Srpske u Savjetu ministara i agencijama BiH spremni da napuste rad u zajedničkim institucijama ukoliko budu nastavljene provokacije Kristijana Šmita

12.09.2023. 12:37
  • Podijeli:
novinari ispred Administrativnog centra 4-65003e8e3dd00.webp Foto: UNA

Ekipa UNA televizije ustala je uskraćena za detalje sastanka srpskih predstavnika u zajedničkim institucijama u BiH, jer našoj ekipi nije dozvoljen ulazak u Administrativni centar Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Istu sudbina dočekala je novinare i snimatelje iz desetak medijskih kuća. Ulazak u Administrativni centar dozovljen je samo ekipama RTRS-a i ATV-a, dok je ostalima to bilo onemogućeno, te su ispred zgrade ostali da "drežde".

Nakon sastanka poručeno je da je jedinstveni stav svih predstavnika Srpske u Savjetu ministara i agencijama BiH, je da su spremni da napuste rad u zajedničkim institucijama ukoliko budu nastavljene provokacije Kristijana Šmita. 

Zamjenik predsjedavajućeg Savjeta ministara Staša Košarac, poručio je da je sudski proces protiv predsjednika Srpke Milorada Dodika politički i da je uzrok svih problema u BiH Kristijan Šmit, koji je nelegalno izabran.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()