Novi rat unutar opozicije: U sukobu svako sa svakim

Teške riječi bivših saboraca na račun Jelene Trivić i njenog Narodnog fronta

24.05.2023. 20:11
  • Podijeli:

Kako se i naslućivalo, novi politički rat u Republici Srpskoj nastao je između dojučerašnjih opozicionih saboraca. Provjerili smo koliko je Narodni front oslabio opoziciju i da li je moguća saradnja, pa i zajedničko djelovanje na lokanim izborima?

Zajedno su smišljali performanse. Imali su i autorske vijesti. Kleli su se u jedinstvo bez podjela. Međutim, podijelili su se. Toliko da je danas svako na svoju stranu otišao. Lider pokreta Za pravdu i red Neboša Vukanović kaže da Narodni front okuplja političko smeće. Slično je poručio i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

‘’Čuo sam da kažu da to djeluje kao autootpad. Sve što ovamo nije valjalo sad je na nekom drugom mjestu’’, kaže PDP-ov Stanivuković.

Mjestu koje pokazuje da je opozicija u Republici Srpskoj postala opozicija sama sebi. Jelena Trivić u političku borbu kreće posvađana sa kompletnom opozicijom.

‘’Reći ću vam iskreno. Mislim da će se to sve sleći u nekom budućem period. Imamo svi zajednički cilj. Ne baš svi, znate ko je šurovao sa Miloradom Dodikom’’, kaže Trivićeva, koja je na čelu Narodnog fronta.

A Milorad Dodik, može mirno da posmatra sa strane aktuelna dešavanja.

‘’Sve što ona radi ja bih njoj trebao da budem zahvalan jer dodatno razbija opoziciju’’, kaže lider SNSD-a.

Više detalja u prilogu Danine Rakite.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()