Nešić burno reagovao: "Ivaniću okači kopačke o klin"

Pozvao ga da izabre uz koga je

10.04.2024. 18:42
  • Podijeli:
nenad nesic anadolija 22-6530443446eb0.webp Foto: Anadolija

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić izjavio je da je vrijeme da opozicija u Republici Srpskoj javnosti objasni da li su u ovim kriznim trenucima uz srpski narod i Srpsku ili Kristijana Šmita.

Nešić je rekao da je nevjerovatna izjava počasnog predsjednika PDP-a Mladena Ivanića da opozicija ne bi trebalo da učestvuje na izbornima ukoliko se usvoji izborni zakon Srpske, te ga pozvao da zbog, kako kaže, nastavka podaničke politike koju je zastupao i dok je bio član Predsjedništva BiH, "okači kopačke o klin".

"Ne mogu da vjerujem da je Ivanić izdajnik, ali očigledno da jeste. Nastavlja svoju izdajničku i podaničku politiku, koju je zastupao i dok je bio član Predsjedništva BiH. Sramota me njegove izjave", rekao je Nešić Srni.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()