Miličević iskreno: Opozicija nema kompromis u Banjaluci i Bijeljini

On tvrdi da stranke na vlasti nemaju iskrenu namjeru.

03.02.2024. 15:25
  • Podijeli:
milicevic-1669643284808.webp Foto: UNA

Predsjednik SDS-a Milan Miličević rekao je da će opozicione stranke imati dogovor o zajedničkom kandidatu za načelnike i gradonačelnike u više od 90 odsto lokalnih zajednica u Srpskoj, ali da teško ide postizanje kompromisa kada je riječ o Banjaluci, dok u Bijeljini postoje problemi u komunikaciji SDS-a i PDP-a.

"Nije dobra poruka da ne idemo sa zajedničkim kandidatom u Banjaluci, ali očigledno postoji duboka podijeljenost o tom pitanju. SDS pokušava da napravi dogovor, ali ako to ne bude moguće nije isključeno da SDS ide sa svojim kandidatom za gradonačelnika Banjaluke", rekao je Miličević, saopšteno je iz SDS-a.

On je naveo da se nekoliko članova Predsjedništva SDS-a, koji su nedavno u Bijeljini imali sastanak sa gradonačelnikom LJubišom Petrovićem, saglasilo da postoji namjera da Petrović bude kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine.

"Postoje problemi u komunikaciji SDS-a i PDP-a u Bijeljini i nezadovoljstva oko sporazuma koji je postojao u predizbornom periodu, kao što postoji problemi oko sporazuma u Banjaluci sa strane SDS-a sa Draškom Stanivukovićem. O tome treba razgovarati i pokušati prevazići", istakao je Miličević.

On tvrdi da stranke na vlasti nemaju iskrenu namjeru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()