Krišto o tvrdnjama Košarca o navodnom potpisivanju deklaracija na samitu u Tirani: “Neka se bolje informira”

O mom sudjelovanju i radu na oba Samita javnost je točno, istinito i blagovremeno informirana

01.03.2024. 18:45
  • Podijeli:
borjana_krišto_vm-63dbb859b7973.webp Foto: Vijeće ministara

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto reagirala je u povodu neistinitih tvrdnji zamjenika predsjedateljice i ministra Staše Košarca vezano za navodno potpisivanje deklaracija na Samitu u Tirani.

“Radi obveze i odgovornosti koju imam prema javnosti kao predsjedateljica Vijeća ministara BiH ovim putem demantiram neistinite navode i tvrdnje ministra Košarca oko potpisivanja Deklaracija tijekom moga službenog boravka u Tirani.

Dokumenti koji su razmatrani, kao i svih prethodnih godina tijekom sudjelovanja Bosne i Hercegovine na samitu u Tirani, nisu imali službenu formu koja je uključivala potpisivanje istih.

O mom sudjelovanju i radu na oba Samita javnost je točno, istinito i blagovremeno informirana.

Predlažem ministru Košarcu, obzirom na poziciju koju obnaša, da se ubuduće bolje informira o određenim pitanjima kako ne bi obmanjivao bh. javnost kao što je to učinio, po tko zna koji put, i danas”, kazala je predsjedateljica Krišto u svojoj reakciji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()