Još jedan u nizu: Večeras skup "Granica postoji" u Istočnom Sarajevu

Ova vrsta borbe vjerovatno trajati malo duže, rekao je savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Boško Tomić

22.09.2023. 07:12
  • Podijeli:
protest foca granica postoji-650488622a8e0.webp Foto: SRNA

Skup "Granica postoji", u znak podške institucijama Republike Srpske, danas od 18 časova biće održan u Lapišnici u opštini Istočni Stari Grad.

"Skup treba da stavi do znanja da se prema Republici Srpskoj niko ne može odnositi maćehinski, a posebno ne oni koji nisu na regularan način izabrani da dolaze u ovu zemlju i koji nameću zakone", rekao je savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Boško Tomić.

Ocijenio je da će ova vrsta borbe vjerovatno trajati malo duže, ali i poručio da se neće odustati.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()