Jelena Trivić: Kandidovat ću se za gradonačelnicu Banjaluke

Predsjednica Narodnog fronta

22.01.2024. 11:02
  • Podijeli:
jelena trivic una-64e48cebba514.webp Foto: UNA

Predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić je u jutarnjem programu BHRT-a govorila o brojnim aktuelnim političkim temama te je potvrdila da će se kandidovati za poziciju gradonačelnice Banjaluke.

"Ne bježim od kandidature za gradonačelnika Banjaluke. Stanivuković je druga kolona režima, a ne opozicije. Spremna sam da idem u bitku. Očekujem podršku naroda koji je umoran od SNSD-a i od gradonačelnika koji se pokazao kao njihova kopija", poručila je Trivić.

Istakla je da još nije poznato da li će je SDS podržati te da je sve potrebno. S druge strane kazala je da će Narodni front definitivno podržati kandidaturu Ljubiše Petrovića za gradonačelnika Bijeljine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()