Dodik: Nema problema između Petrovića i banjalučkog SNSD

Predsjednik SNSD rekao da nema zamjerki na rad Luke Petrovića, kojem je dao podršku

05.03.2023. 15:45
  • Podijeli:
Milorad Dodik SNSD foto SRNA-6404aa8bb5056.webp Foto: SRNA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da na relaciji Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka i generalnog sekretara SNSD-a Luke Petrovića nema nikakvih problema.

"Nemam nikakvu zamjerku na rad Luke Petrovića, koji ima moju podršku. Petrović je pomogao u stvaranju logističkih uslova u radu Gradskog odbora Banjaluka. Potrebna je bolja komunikacija", istakao je lider SNSD-a.

On je rekao da iz SNSD-a ljudi ne odlaze, već u SNSD dolaze.

Nakon sjednice Predsjedništva Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, Dodik je rekao novinarima da SNSD nastoji da obezbijedi podršku dvije trećine poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i da će raditi sa koalicionim partnerima da ima ovaj mehanizam za nadolazeća vremena s ciljem zaštite Srpske. Naglasio je da je SNSD spreman za svaku vrstu odluke u interesu Republike Srpske.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić rekao je da je na sjednici napravljen dogovor u vezi daljeg rada ovog odbora.

"Naš cilj još bolja Republika Srpska i Banjaluka", rekao je Đajić, poručujući da postoji jedinstvo u SNSD-u.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()