Dodik dočekao Orbana, počeli sastanci zvaničnika

U 11 časova biće upriličen i sastanak delegacija Republike Srpske i Mađarske

05.04.2024. 09:44
  • Podijeli:
Dodik_orban_BL_foto_UNA2-660fab9cd1f5a.webp Foto: UNA

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske dočekao je ispred Palate Republike mađarskog premijera Viktora Orbana, a nakon čega je uslijedio i tet-a-tet sastanak.

Nakon sastanaka, Orbanu će biti uručeno najviše odlikovanje Republike Srpske - Orden Republike Srpske na ogrlici, kojim je odlikovan povodom Dana Republike - 9. januara.

Takođe, u Palati su se sastali i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i ministar za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Željko Budimir sa ministrom inostranih poslova i trgovine Mađarske Peterom Sijartom. Istovremeno, održava se i sastanak premijera Srpske Radovana Viškovića i ministra finansija Zore Vidović sa mađarskim ministrom ekonomskog razvoja Martonom Nađom.

U 11 časova biće upriličen i sastanak delegacija Republike Srpske i Mađarske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()