Dodik dan nakon mitinga u Banjaluci: Slobodarski srpski narod ne može biti etiketiran kao genocidan

Javnom skupu "Srpska te zove", koji je sinoć održan u Banjaluci, prisustvovalo je oko 50.000 građana, a protekao je mirno, bez ijednog incidenta.

19.04.2024. 10:07
  • Podijeli:
miting srpska te zove, 18 april 2024, milorad dodik - foto Srna Borislav Zdrinja-662161e6c8d83.webp Foto: Srna/Borislav Zdrinja

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je narodni skup "Srpska te zove" u Banjaluci bio veličanstven, a poruke koje su sa njega poslate pokazuju da ne može biti prihvaćeno da slobodarski srpski narod bude etiketiran kao genocidan.

"Očekujem da i međunarodna javnost prepozna i shvati poruke koje su poslate iz Srpske", rekao je Dodik.

On je istakao da će energija i odlučnost koju je srpski narod pokazao na narodnom skupu u Banjaluci dodatno biti ojačana kroz odluke na Vaskršnjem saboru, na kojem će biti definisan jedinstven odgovor na izazove s kojima se suočava srpski narod u Srbiji i Srpskoj.

Javnom skupu "Srpska te zove", koji je sinoć održan u Banjaluci, prisustvovalo je oko 50.000 građana, a protekao je mirno, bez ijednog incidenta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()