Cvijanovićeva u Njujorku: Razgovarano o projektima i zaštiti životne sredine

Cvijanovićeva je ukazala na potrebu unapređenja i modernizacije poljoprivredne proizvodnje

24.03.2023. 14:20
  • Podijeli:
cvijanovic_njujork (1)-641da3771778b.webp Foto: ŽeljkaCvijanović/Instagram

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović razgovarala je danas u NJujorku sa direktorom Organizacije za hranu i poljoprivredu UN Kju Dongjuom o aktivnostima i tekućim projektima koje ova organizacija sprovodi u BiH, a koji su usmjereni ka većoj proizvodnji, boljoj prehrani i zaštiti životne sredine.

Sagovornici su ocijenili da je saradnja sa nadležnim institucijama u BiH veoma dobra, izrazivši opredijeljenost ka dodatnom produbljivanju odnosa, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Cvijanovićeva je ukazala na potrebu unapređenja i modernizacije poljoprivredne proizvodnje, uz primjenu savremenih ekoloških standarda i inovacija u ovoj oblasti.

Ona je upoznala sagovornika da nadležne institucije intenzivno rade na usaglašavanju zakonske regulative u oblasti organske proizvodnje sa pravnim okvirom EU, sa ciljem pune implementacije Zelene agende u BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()