Cvijanović: Mjere koje preduzimaju stranci su opasne

"Mi ne ugrožavamo Dejtonski sporazum i političke dogovore već stranci", poručila je ona

28.03.2024. 11:46
  • Podijeli:
Željka Cvijanović-65e886cf74b30.webp Foto: SRNA

Željka Cvijanović,  član Predsjedništva BiH, u uvodnoj riječi na 11. posebnoj sjednica Narodne skupštine RS, rekla je da se stalno i uporno sluša kako Republika Srpska narušava BiH, ali da je situacija sasvim suprotna.

"Ono što danas radi Kristijan Šmit, je najbolja ilustracija njihovih najmera i posljedica njihovog rada", istakla je ona, podsjećajući da UN zabranjuje protektorat.

"Mi ne ugrožavamo Dejtonski sporazum i političke dogovore već stranci. Ako se želi nastaviti tako, BiH nije mjesto u UN i treba je izbaciti sa evropskog puta. Često se kaže da su mjere koje preduzima Republika Srpska opasne, ali su opasne mjere koje preduzimaju stranci", navela je Cvijanovićeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()