Crnadak ljut: Sve je bila samo predstava za javnost

Prošla dva mjeseca otkako je NSRS usvojila Zakon o neprovođenju odluka Ustavnog suda BiH

28.08.2023. 12:30
  • Podijeli:
igor crnadak una-64ec754986749.webp Foto: UNA

Igor Crnadak šef Kluba poslanika PDP u NSRS održao je danas konfeenciju za novinare.

Povod je taj što se danas navršavaju dva mjeseca od kada je NSRS usvojila Zakon o neprovođenju odluka Ustavnog suda BIH.

Crnadak tvrdi da ovaj zakon nije proizveo nijedan efekat, jer se u suštini ne primjenjuje i bio je samo predstava za javnost.

"Predstava za javnost gdje SNSD bilda kvazi patriotske mišiće. Svakog 28-og će biti neki događaj. 28.septembra organizovaćemo jednu izložbu, biće veoma zanimljivo", kaže Crnadak.

Šef Kluba poslanika PDP u NSRS, kaže da nijedna instutucija nije objavila da li je odbila da provede bilo kakav akt ili odluku Suda BIH.

"Sutra ćemo uputiti pitanje Vladi i Ministarstvu pravde RS da nam se dostavi šta su to u stvarnom životu efekti i konkretni potezi institucija o neprovođenju odluka", kaže Cradak.

Istakao je da je porazno što niko ne brani da su ovi zaključci porušeni.

Sve je bila manipulacija. Jasno je da je jedan Zakon usvojen u NSRS da sa tim zakon trguju i pregovaraju u Sarajevu i od sebe prave velike heroje", poručio je Crnadak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()