Bradara, Stojanović, Lendo pozvani na razgovor u Predstavnički dom FBiH

Sastanak ima za cilj utvrđivanje relevantnih činjenica propisanih Ustavom i Izbornim zakonom a koje se odnose na izbor predsjednika i potpredsjednika FBiH

21.02.2023. 14:49
  • Podijeli:
Parlament Federacije BiH UNA-63ee82da660e3.webp Foto: UNA

Rukovodstvo Predstavnničkog doma Parlamenta Federacije BiH pozvalo je kandidate za predsjednika/potpredsjednika Federacije BiH na radni sastanak u petak 24. februara.

Ovo je odluka sa današnjeg sastavnka Rukovodstva, u sastavu Mirjana Marinković-Lepić, predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, s dopredsjedavajućim Mladenom Boškovićem i dopredsjedavajućom Edinom Gabelom, a održanom povodom dopisa i zahtjeva za održavanjem sjednice Doma od strane kandidata za predsjednika/cu, odnosno potpredsjednika/cu FBiH Lidije Bradara i Igora Stojanovića.

"Sastanak ima za cilj utvrđivanje relevantnih činjenica propisanih Ustavom i Izbornim zakonom a koje se odnose na izbor predsjednika i potpredsjednika FBiH",  saopćilo je Rukovodstvo.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()