Banjaluka danas u znaku mitinga: "Srpska te zove" okupa građane

Očekuje se dolazak građana iz svih krajeva Republike Srpske.

18.04.2024. 08:12
  • Podijeli:
banjaluka screenshot yt rtrs-661e512c270b3.webp Foto: Screenshot YT RTRS

Na Trgu Krajine u Banjaluci u 18 časova počeće veliki miting pod nazivom "Srpska te zove".

Sa tog okupljanja će jasno biti poručeno da Republiku Srpsku i srpski narod niko ne može i neće poniziti, ma gdje i kakve odluke donosili, naveli su organizatori.

Povod za okupljanje je rezolucija o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u maju u Generalnoj skupštini UN. Očekuje se dolazak građana iz svih krajeva Republike Srpske.

Na mitingu će govoriti predstavnici političkog rukovodstva Republike Srpske, predstavnici boračkih udruženja proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata i različitih udruženja građana. Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzeće pojačane mjere bezbjednosti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()