Ovo su najveći poreski dužnici u Federaciji BiH

Riječ je o pregledu poreznih obveznika sa iznosom duga po osnovu poreza, doprinosa, taksi i drugih naknada preko 50.000 KM na dan 30. septembar 2023

08.11.2023. 16:00
  • Podijeli:
Novac Pare_Armin Durgut PIXSELL-1663585600363.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Poreska uprava FBiH objavila je prije nekoliko dana novi spisak najvećih poreskih dužnica u Federaciji.

Riječ je o pregledu poreznih obveznika sa iznosom duga po osnovu poreza, doprinosa, taksi i drugih naknada preko 50.000 KM na dan 30. septembar 2023. godine.

I dalje su na prvom mjestu Željeznice Federacije sa saldom duga od 172 miliona KM.

Slijedi nekoliko rudnika Elektroprivrede FBiH i GRAS kojije na petom mjestu.

Cijeli spisak pogledajte OVDJE

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()