Ovo je rudar za kojim od jučer tragaju spasilačke čete u rudniku Mramor

Zatrpala ga zemlja

04.05.2024. 12:00
  • Podijeli:
rudar asim facebook-663606cb919df.webp Foto: Facebook

Akcija spašavanja rudara, kojeg je zatrpala zemlja u rudniku Mramor, traje od jučer.

Riječ je o rudaru Asimu iz Rapatnice kod Srebrenika, koji je prvi kopač u jami i koji je ostao zakopan u jami 170 metara ispod zemlje.

Mediji navode da je njemu do penzije ostalo još nekoliko godina. Oženjen je i otac jednog djeteta.

Podsjećamo, nesreća u rudniku Mramor se dogodila u jučer pred kraj treće smjene, kada se obrušila zemlja, pod kojom je ostao zatrpan jedan rudar, koji je prvi kopač u jami.

Zuhdija Tokić ranije je kazao da je pronađena bušilica, te da bi i on trebao biti u blizini.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()