Otvorena sezona kupanja u Neumu

Što se tiče glavnine ljeta, najave su obećavajuće za još jednu uspješnu sezonu

02.05.2024. 11:34
  • Podijeli:
neum 2-66334a6fcbba4.webp Foto: Facebook

Mnogi Bosanci i Hercegovci, ali i turisti iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije prvomajske praznike dočekali su u Neumu, koji posljednjih godina slovi za jednu od najjeftinijih destinacija na Jadranu.

Neum je prethodnih godina bio izuzetno popularan, a, ako je suditi prema jučerašnjem broju turista, sigurno da će i ove sezone biti čest izbor za odmor.

Iako je temperatura u Neumu bila oko 22 stepena Celzija, za prvomajske praznike otvorena je sezona kupanja, a kupače nije zaustavilo ni oblačno vrijeme.

Što se tiče glavnine ljeta, najave su obećavajuće za još jednu uspješnu sezonu.

Kada je riječ o cijenama aranžmana, u Neumu su trenutno aktuelne prošlogodišnje, a više hotela i drugih smještajnih objekata nudi i akcijske ponude i druge povoljne aranžmane. Slična je situacija i kada su apartmani u pitanju.

– Najavljen je veliki broj gostiju već od kraja maja, a izvrsna sezona i postsezona očekuju se sve do decembra. Već su nam rezervisani skoro svi kapaciteti u julu i augustu, a do sredine maja vjerujemo da ćemo biti potpuno bukirani i za juni. Predviđanja su da će i septembar biti odlično popunjen. Našim gostima na usluzi su moderno i udobno namješteni apartmani, privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima, kao i parking – kažu iz ville Gabriel koja je jedna od najluksuznijih u jedinom bh. gradu na moru.

U jeku sezone u Neumu najavljen je porast cijena od 5 do maksimalno 10 posto, zavisno od hotela i perioda boravka.

Kada su pitanju cijene u restoranima, one su zasada iste kao prošle godine. Tako se cijene pica kreću od 11 do 14 KM, graha sa kobasicom 8 KM, pileći file je 13 KM, dok je za kuhana jela potrebno izdvojiti od 10 do 14 KM.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()