m:tel ponovo u stabilnom rastu

Ulaganja u infrastrukturu koja su bila ogromna dala svoj rezultat i da u ovom trenutku m:tel ima 1.700.000 korisnika

Autor: PR tekst
31.08.2023. 15:53
  • Podijeli:
jelena trivan-64f09b179184f.webp Foto: m:tel

Zavidni poslovni rezultati koje je kompanija m:tel zabilježila u prvih šest mjeseci ove godine, iznenađujuće su dobri, s obzirom na ukupnu ekonomsku situaciju.

Na pitanje kako je kompanija m:tel ostvarila veću dobit u prvih šest mjeseci u odnosu na prošlu godinu, Jelena Trivan, generalna direktorka ove, jedne od najvećih i najuspješnijih kompanija u BiH, rekla je: „Uprkos predviđanjima da će ova godina biti katastrofalna za celu svetsku privredu, čini mi se da se jedino m:tel opire opštoj ekonomskoj krizi. Dokaz tome jeste činjenica da je prvih šest meseci završio sa dobiti većom od prošle godine i sa prihodima većim od prošle godine“.

Ona je naročito istakla da su ulaganja u infrastrukturu koja su bila ogromna dala svoj rezultat i da u ovom trenutku m:tel ima 1.700.000 korisnika, te da taj broj raste čak i u trenutku kada je evidentan veliki odliv stanovništva s ovih prostora.

„Želeći da našim građanima približim navedene podatke, reći ću da je BH Telekom, koji je veća kompanija i ima veći broj stanovnika na području koje pokriva, u prvih šest meseci ove godine zabeležio za 16 miliona manji rezultat nego m:tel. Naša EBITDA je rekordno velika – 49 posto, a godinu završavamo sa većom dobiti nego što smo imali prošle godine. Sve ovo govori o tome da je u ovom trenutku m:tel možda najstabilnija kompanija u BiH“, naglasila je Jelena Trivan.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()