Košarac u svom Kabinetu angažovao djevojku sa Downovim sindromom

Potez vrijedan svake hvale

25.03.2024. 12:01
  • Podijeli:
stasa kosarac instagram-66015974a32ab.webp Foto: Instagram

Jačamo naš tim u Kabinetu novom saradnicom Sandrom iz Down sindrom centra Banja Luka, napisao je Košarac na društvenim mrežama

Staša Košarac, ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, napravio je potez vrijedan svake pohvale s obzirom da je u svom Kabinetu angažovao djevojku Sandru iz Down sindrom centra Banja Luka.

Košarac je tako postao prvi političar koji je u svom kabinetu angažovao osobu sa Downovim sindrom.

Povodom svega Košarac se oglasio na društvenim mrežama i poželio dobrodošlicu svojoj novoj saradnici.

- Jačamo naš tim u Kabinetu novom saradnicom Sandrom iz Down sindrom centra Banja Luka. Draga Sandra, hvala ti što si baš nas izabrala da zajedno učimo i radimo. Dobro nam došla!, napisao je Košarac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()