Jedan od šefova Wizza: Ne vraćamo se u Tuzlu!

Kazala je i pored toga da je Zapadni Balkan vrlo relevantno tržište

24.04.2024. 16:49
  • Podijeli:
Wizz Air_Viz er_avion_Foto Pixabay-63a4738fb0b09.webp Foto: Pixabay

Silvia Mosquera, izvršna potpredsjednica Wizz Aira i glavna komercijalna direktorica grupe kazala je u razgovoru za Ex-Yu Aviation da taj avioprevoznik ne namjerava da ponovo otvori bazu u Tuzli.

Kazala je i pored toga da je Zapadni Balkan vrlo relevantno tržište.

"Namjera nam je dalje rasti u regiji, ali ne ove godine zbog motora. Ali za sljedeću godinu naša je namjera nastaviti rasti”.

Osvrćući se na nedavna izvješća lokalnih medija da prijevoznik pregovara s upravom aerodroma u Tuzli o mogućem ponovnom otvaranju svoje baze u gradu, koja je zatvorena prošlog decembra, istakla je da to nije istina.

"Nećemo ponovo otvoriti tuzlansku bazu. Službene komunikacije nema jer nema namjere ponovnog otvaranja Tuzle", navela je Mosquera.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()