„Između redova”: Izborni šlager - April u Beogradu

Nedelja u 13.15 časova na UNA TV

10.03.2024. 09:00
  • Podijeli:
una_izmedju redova-6433e8e3e053d.webp Foto: UNA

Eksluzivni gosti Aleksandra Apostolovskog u najnovijem izdanju emisije „Između redova“ su Vladimir Đukanović, narodni poslanik Srpske napredne stranke i Cvijetin Milivojević, politički analitičar.

Dok opozicija i dalje sprema plan za ujedinjenje ili dalje deljenje, naprednjaci su uveliko u kampanji, u repriznoj bici za Beograd. Da li su ovo najvažniji izbori u istoriji višestranačja, kako je rekao Aleksandar Šapić ili još jedno glasanje koje će se za nekoliko meseci zaboraviti i arhivirati u još jednu prašnjavu fasciklu presudnih izbora?

Vladajuća koalicija je već tempirala datum izbora za 28. april, dok je opozicija zabrinuta da će toga dana birači više razmišljati o spajanju praznika i odlasku iz prestonice. Kakvu kampanju će voditi naprednjaci i socijalisti, da li će se primeniti preporuke ODIHR- o izbornim uslovima i kako će igrati famozni doktor Nestorović, a kako njegovi raskolnici?Koji će novi igrači ući u kampanju i ko će biti pravi kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda? Da li će ovo biti izbori posle kojih neće biti zarobljenika, ili još jedan politički šlager sezone? Ko će biti premijer i kako će izgledati nova vlada Srbije - saznaćete u nedelju 10. marta u 13.15 časova na UNA TV.

UNA TELEVIZIJA dostupna vam je putem:

· MTEL (na poziciji 22)

· SUPERNOVA

o BlicNET (na poziciji 19)

o Elta Kabel (na poziciji 19)

o Telrad (na poziciji 19)

o KALDERA KDS (na poziciji 19)

· TELEMACH

o HS Kablovska Televizija (na poziciji 69)

o HKB Net (na poziciji 69)

o M&H Company (na poziciji 69)

· BH Telecom (na poziciji 54)

· MUX D digitalno emitovanje (na poziciji 2)

· HomeTV – Eronet (na poziciji 30)

· TXTV (na poziciji 168)

· mSAT - Lista 1 (na poziciji 120) i Lista 2 (na poziciji 66)

· MAX TV (na poziciji 20)

· WIRAC (na poziciji 22)

· TERC KTV (na poziciji 130)

· MEDIASKY (na poziciji 25)

· AMBNET (na poziciji 12)

· Stokic KDS (Doboj) - na poziciji 24

· Miss KDS (Bihać) - na poziciji 202

· KDS Ortak (na poziciji 35)

· Logosoft (na poziciji 630)

· DINNET na poziciji 30

· KTV E-G-E na poziciji 12

· Global IPTV (Gradačac) na poziciji 9

· Global IPTV (Gradačac) na poziciji 4 - RS

· ZipZap IPTV (Zenica) na poziciji 23

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()