Haos: Jako nevrijeme pogodilo Krajinu, ulice poplavljene

Led, nešto manje obimno je padao i u Cazinu

19.09.2023. 14:56
  • Podijeli:
nevrijeme krajina facebook-65099a20e7baa.webp Foto: Facebook

Jak polusatni pljusak praćen gradom zahvatio je dijelove Krajine danas u popodnevnim satima.

U pojedinim mjestima poput Bosanske Krupe poplavio je dio ulica, a snimci sa društvenih mreža svjedoče o velikoj količini leda koji je pao u svega nekoliko minuta.

Kako se može vidjeti na snimcima i fotografijama građana na društvenim mrežama, led je oštetio automobile i objekte na ovom području.

Led, nešto manje obimno je padao i u Cazinu, dok je u drugim gradovima i općinama uglavnom padala jaka kiša.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()