Govedarica: Pronađeno rješenje za plate radnika SDS-a

SDS od 2004. godine na crnoj listi SAD i OHR-a i da su od tada imali mogućnost da koriste samo jedan tekući račun koji je nedavno blokiran

24.04.2024. 13:53
  • Podijeli:
govedarica srna-6628f294354e0.webp Foto: SRNA

Srpska demokratska stranka i predstavnici Vlade RS tvrde da su pronašli rješenje kako da zaposleni u SDS-u, koja se finansira iz budžeta RS, dobiju svoje plaće nakon što je stranci blokiran račun zbog američkih sankcija. Potvrdio je to šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Vukota Govedarica.

On kaže da rješenje leži u Zakonu o obligacionim odnosima.

"U narednim danima bit će definisani tehnički detalji koje će usaglastiti Predsjedništvo stranke i predstavnici Ministarstva uprave i lokalne samouprave", rekao je Govedarica na konferenciji za novinare u Banjoj Luci nakon sastanka sa ministricom finansija Zorom Vidović, ministrom rada i boračko-invalidske zaštite Danijelom Egićem i ministricom uprave i lokalne samouprave Senkom Јujić.

Govedarica tvrdi da je ovo jedino moguće rješenje. Kazao je da SDS ima više od 30 zaposlenih.

SDS od 2004. godine na crnoj listi SAD i OHR-a i da su od tada imali mogućnost da koriste samo jedan tekući račun koji je nedavno blokiran.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()