Faruk Jazvin dao ispovijest za UNU, pa isti dan dobio novu kaznu od 800 maraka

Rekorder u BiH po neplaćenim saobraćajnim kaznama

08.12.2022. 17:07
  • Podijeli:

Sarajlija Faruk Jazvin je rekorder po neplaćenim saobraćajnim kaznama u Bosni i Hercegovini, a duguje više od 280.000 maraka.

U ispovijesti koju je nedavno dao za UNA televiziju kazao je da mu je obraz čist i otkrio da je sve počelo prije 24 godine kada je naučio da vozi automobil, ali vozačku dozvolu nikada nije dobio zbog zdravstvenih razloga, odnosno distrofije mišića.

Kako mu je automobil neophodan za obavljanje osnovnih zadataka svakog dana, kazne su postale svakodnevnica.

"Ja vozim, oni pišu", rekao nam je Jazvin.

U pomenutoj ispovijesti, koja se dogodila u ponedjeljak, 5. decembra, nam je rekao da vrlo često mora da vozi svoju suprugu na terapiju u Dom zdravlja na Otoci.

Nevjerovatno, ali istinito, nakon što je napustio razgovor s našom ekipom, pripadnici MUP-a KS zaustavili su opet Faruka i ponovo mu napisali kaznu u iznosu od čak 800 maraka.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()