Vlasnik pumpe u Jezeru uklanja ostatke nafte

Dan nakon što mu je poručeno da će to uraditi neko drugi a njemu poslati račun

24.05.2023. 16:42
  • Podijeli:
Pumpa Jezero_UNA-646e21cd4988c.webp Foto: UNA

Milutin Jović, vlasnik nekadašnje pumpe u Jezeru, iz koje se prije sedam dana, usljed jakih padavina, izlila miješavina vode i nafte, ipak je krenuo da uklanja pomenute tekućine.

Do toga je došlo samo jedan dan nakon što je načelnica Jezera Snežana Ružičić pokrenula inicijativu da naftu ukloni neko drugi a da se Joviću ispostavi račun.

"U toku je uklanjanje tekućine poslije izlijevanja naftnih derivata stare benzinske pumpe u Jezeru. Vlasniku je naloženo da izvrši uklanjanje iste, po nalogu Republičke ekološke inspekcije. Sumnja se da je prilikom plavljenja, pojave podzemnih voda, došlo do izlijevanja nafte na šta ukazuju svi inspekcijski nalazi koji su napravljeni u proteklom periodu. Vlasnika je inspekcija obavezala i da u kratkom periodu izvrši kopanje zemljišta na kojem ima najveća naftna mrlja. Moraće ukloniti i sporne kace iz kojih izlazi naftni talog", poručila je za naš portal Ružičićeva.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()