Vatrogasci uklanjaju oborena stabla, prekidi u isporuci struje

Vodosnabdijevanje Prnjavora je uredno, a prekida u odvijanju saobraćaja nije bilo

22.07.2023. 11:15
  • Podijeli:
led grad prnjavor SRNA-64bb9b4eab92c.webp Foto: SRNA

Olujno nevrijeme koje je tokom noći i juče zahvatilo područje Prnjavora izazvalo je nove probleme u snabdijevanju potrošača električnom energijom, jer je veliki broj srušenih stabala oštetio niskonaponsku mrežu, rečeno je Srni u Odsjeku civilne zaštite Prnjavor.

Poslije sinoćnjeg nevremena trenutno su bez napona dalekovodi prema Donjoj Ilovi, Štivoru, Galjipovcima, Čorlama, Lišnji, a kvar je registrovan i prema Vijačanima.

"Zbog oborenih stabala registrovan je veći broj oštećenja i na niskonaponskoj mreži, a za sada nije izvjesno kada će doći po potpune normalizacije u elektrosnabdijevanju svih potrošača", napominju iz Civilne zaštite.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice uklanjaju oborena stabla u ulicama Vojvode Bojovića, Beogradskoj i Veljka Milankovića, a radili su i na čišćenju šahtova.

"Radnici Komunalnog preduzeća `Park` na gradskom groblju rade na uklanjanju porušenih stabala i granja, a eventualna šteta na nadgrobnim spomenicima biće utvrđena naknadno", istakli su iz Civilne zaštite.

Vodosnabdijevanje grada je uredno, a prekida u odvijanju saobraćaja nije bilo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()