Uz kišu i pljuskove sa grmljavinom: Sutra oblačno i svježije vrijeme

Jutarnja temperatura vazduha biće od 13 do 19, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih, dok će najviša dnevna iznostiti od 20 na zapadu do 27 stepeni Celzijusovih na istoku.

29.08.2023. 15:50
  • Podijeli:
vrijeme_oblaci_oblacno-1668238608750.webp Foto: Pixabay

U Republici Srpskoj i Federaciji Bosne i Hercegovine sutra se očekuje oblačno i svježije vrijeme, uz kišu i pljuskove sa grmljavinom koji će se tokom dana premještati od juga ka sjeveru i istoku.

Uveče će u većini predjela biti suvo, osim na jugu i sjeverozapadu gdje će i dalje padati kiša uz pljuskove sa grmljavinom.

Vjetar na jugu i u centralnim predjelima slab do umjeren, južni, a na sjeveru slab i promjenljiv uz češće sjeverne smjerove, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od 13 do 19, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih, dok će najviša dnevna iznostiti od 20 na zapadu do 27 stepeni Celzijusovih na istoku.

U Bosni i Hercegovini danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 10, Čemerno 16, Bihać 18, Kalinovik i Drvar 19, Gacko, Han Pijesak, Ivan sedlo i Livno 20, Sokolac 21, Kneževo, Mrakovica, Mrkonjić Grad i Šipovo 22, Bugojno i Široki Brijeg 23, Bileća 24, Sanski Most i Sarajevo 25, Srebrenica i Trebinje 26, Višegrad, Novi Grad, Prijedor, Mostar i Stolac 27, Rudo, Gradačac i Neum 28, Banjaluka, Doboj, Zvornik, Srbac, Tuzla i Zenica 29, te Bijeljina 30 stepeni Celzijusovih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()