U Sarajevu nestao Hamza Muminović: Evo gdje je posljednji put viđen

Opis: Visina oko 180 cm, težina oko 85 kg. Na sebi je imao tamne pantalone, tamnu duksericu i tamni prsluk. Sa sobom je imao sportsku torbu i ruksak

08.04.2024. 08:35
  • Podijeli:
Hamza_Muminovic_foto_GSS-6613903c9f96a.webp Foto: GSS Novi Grad Sarajevo

Gorska služba spašavanja Novi Grad Sarajevo pokrenuo je potragu za nestalim mladićem.

Hamza Muminović je rođen 2004. godine u Zvorniku, a privremeno je nastanjen u Studentskom domu u Nedžarićima u Općini Novi Grad Sarajevo.

"Nestali je student prve godine Mašinskog fakulteta u Sarajevu. U subotu 06.04.2024. godine između 18:00 i 18:30 sati je posljednji put viđen kada je trebao da putuje iz Sarajeva u Konjević polje kod porodice. Porodica je sinoć, 7. aprila, prijavila nestanak u PU Novi Grad Sarajevo", saopćili su iz GSS Novi Grad Sarajevo.

Opis: Visina oko 180 cm, težina oko 85 kg. Na sebi je imao tamne pantalone, tamnu duksericu i tamni prsluk. Sa sobom je imao sportsku torbu i ruksak.

O svemu je obavješten Operativni centar službe civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo.

"Molimo sve naše sugrađane ukoliko raspolažu sa informacijama o nestaloj osobi da nas obavjeste na dežurni broj ili najbližoj Policijskoj upravi ili na dežurni broj 122", poručili su iz GSS-a.

+387 33 778-980 Operativni centar CZ Novi Grad Sarajevo,

+38762112700 Dežurni broj Gorska Služba Spašavanja Novi Grad Sarajevo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()