U BiH danas oblačno vrijeme

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C

04.03.2024. 08:04
  • Podijeli:
oblaci pixabay-6558f08543747.webp Foto: Pixabay

Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Kiša je registrovana na području Krajine, jugozapadu, dijelu sjeverne i centralne Bosne i lokalno po Hercegovini.

Temperature zraka izmjerene u 7:00 sati (°C): Bjelašnica -2; Bugojno 3; Bijeljina, Tuzla i Zenica 4; Sarajevo 5; Banja Luka i Prijedor 6; Ivan Sedlo i Sanski Most 7; Drvar i Gradačac 8; Bihać, Livno i Široki Brijeg 9; Mostar i Trebinje 11; Neum i Stolac 14°C.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme, većinom sa slabom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 17°C.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je moguća u poslijepodnevnim i večernjim satima. Najviša dnevna temperatura zraka oko 14°C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()