Toplane obavijestile korisnike da je završena sezona grijanja u Sarajevu

Završetak grijanja u Sarajevu

30.04.2024. 08:28
  • Podijeli:
Toplana_grejanje_Foto UNA-1667239486815.webp Foto: UNA

KJKP Toplane Sarajevo obavještavaju korisnike centralnog grijanja da je sezona grijanja za 2023/2024. godinu u Kantonu Sarajevu završena.

Završetak sezone grijanja u Sarajevu

U skladu sa Uredbom o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije sezona grijanja može završiti najranije 15. aprila, međutim zbog vremenskih prilika i niskih temperatura nastavili smo sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije i nakon 15.04.2024. godine.

S obzirom da su se prema navedenoj Uredbi stekli uslovi za završetak sezone grijanja, KJKP Toplane Sarajevo d.o.o. Sarajevo obavještavaju korisnike centralnog grijanja da je sezona grijanja za 2023/2024. godinu u Kantonu Sarajevu završena.

Termoenergetska postrojenja i instalacije KJKP Toplane-Sarajevo d.o.o. ostaju pogonski spremni do 15. maja 2024. godine.

U periodu van sezone grijanja KJKP Toplane-Sarajevo d.o.o. će u sklopu priprema za narednu sezonu grijanja vršiti remont i rekonstrukciju toplifikacionog sistema odnosno kotlovskih postrojenja, toplotnih podstanica i pripadajuće distributivne mreže.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()