Sebija Izetbegović otvorila bolovanje: Okliznula se dok je izlazila iz auta

U nalazu i mišljenju piše da se Izetbegović javila zbog bola i otka u desnim skočnom zglobu

16.11.2023. 12:15
  • Podijeli:
sebija-izetbegovic-anadolija (1)-641d92265d2e9.webp Foto: Anadolija

Kako je Raport i najavio, još uvijek aktuelna direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović otvorila je bolovanje.

Prema dokumentu koji je u posjedu Raporta, Izetbegović se jučer javila u Kliniku za ortopediju i traumatologiju - Ortopedsku ambulantu u 10:23 sati.

U nalazu i mišljenju piše da se Izetbegović javila zbog bola i otka u desnim skočnom zglobu.

"Pacijentica se javlja zbog bola i otoka desnog skočnog zgloba koji se javi nakon izlaska iz automobila i podskliznula se na mokroj podlozi. Inače unazad skoro dva mjeseca imala povredu istog sa zaliječenjen iste.

Klinički hod hramajući bipedalni sa skiračenim korakom i osloncem na desno stopalo, vidan otok i palpatorna bolna osjetljivost dorsuma desnog stopala. Bez promjene kolorita kože, n.c. status uredan. Rtg ne pokaže sigurnih znakova koštane lezije", navodi se.

Doktor Đemil Omeragić je potom propisao:

"Strogo mirovanje/bolovanje), led i hladne obloge…".

Raport je već pisao da je plan Sebije Izetbegović kako bi razvukla smjenu sa pozicije da otvori bolovanje. Tako smo objavili da je već bila kod porodičnog ljekara u Vrazovoj.

Inače, Izetbegović je preuzela odluku Upravnog odbora KCUS-a o smjeni na koju treba dati svoje mišljenje u roku od osam dana. No, teško da će doći do smjene jer je na bolovanju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()