Sarajevo: Prva panel-diskusija u okviru kampanje „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu“

Cilj je preventivno djelovanje i zaštita djece na internetu

15.04.2024. 10:18
  • Podijeli:
mtel_ustupljena fotografija-65dee6ea6d8ce.webp Foto: Ustupljena fotografija

U srijedu 17. aprila 2024. godine s početkom u 13.00 časova, u Međunarodnom centru za djecu i omladinu Novo Sarajevo, Dječija kuća, na adresi Grbavička bb, Sarajevo, bit će održana prva panel-diskusija u okviru društveno odgovorne kampanje „Ne zatvarajmo oči. Zaštitimo djecu na internetu“ koju kompanija m:tel sprovodi uz partnersku podršku UNICEF-a u BiH i Plavog telefona, a koja za cilj ima preventivno djelovanje i zaštitu djece na internetu.

Na panelu će učestvovati:

- Nineta Popović, voditeljica Odjela za komunikacije Ureda UNICEF-a u BiH
- Saša Risojević, direktor UG „Nova generacija“ i koordinator Plavog telefona
- Lea Čengić, šefica Odsjeka za sadržaje i medijsku pismenost Regulatorne agencije za komunikacije
- Saša Petrović, inspektor u Federalnoj upravi policije Sarajevo.

Detalje i učesnike panel-disukusije možete pronaći u pozivu, a više informacija o kampanji dostupno je na blogu kompanije m:tel.

"Pozivamo vas da svojim prisustvom podržite ovu društveno odgovornu kampanju. Izjave za medije planirane su u 12.45 časova. Molimo vas da dolazak potvrdite na e-mail adresu: pr@mtel.ba", naveli su iz kompanije m:tel.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()