Prelaze se crvene linije: Na sceni novi sukob Stanivukovića i Vukanovića

Prepucavanja dvojice opozicionara

20.01.2023. 15:12
  • Podijeli:

Većina razvoda je bolna. Naročito kada svog donedavnog partnera ugledate u tuđem zagrljaju. No, ovdje nije riječ o bračnim, nego o političkim partnerima.

Naime, najglasnijem opozicionaru u Republici Srpskoj, Nebojši Vukanoviću, prilično je teško palo to što se njegov saborac Draško Stanivuković juče našao na istom mjestu, u dobrom raspoloženju i u zagrljaju sa, koliko je javnosti poznato, svojim ljutim protivnikom, Vladom Đajićem. Iako se raskol u opozicionim redovima, već odavno nazire, sada, čini se, postaje sve izvjesniji.

"Za mene je sa ovim Stanivuković prešao crvenu liniju, jer sam ga dosta puta upozoravao da će zagrljaj sa režimom skupo politički da ga košta, i ne želim da mene povlači za sobom u političku provaliju. Nismo se ja i drugi opozicionari, borili da bi on pravio simbiozu sa vlastima i on mora biti svjestan da ću sada imati ključnu ulogu u njegovom rušenju, jer je to moja obaveza prema Banjalučanima, kojima je on obećao zaokret, raskidanje mafijaških lanaca i promjenu politike, a ja ga snažno podržao, a ne simbiozu i hod utabanim mafijaškim stazama i kombinacijama režima", odmah je reagovao Nebojša Vukanović (Lista za pravdu i red) na svom blogu.

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković (PDP), nije mu ostao dužan.

"Ja bih bio najsrećniji da u vlasti ima jedan Vukanović koji će sve o njima pričati, kao što ovaj o nama priča. To bi bilo najidealnije. Vlast bi se šest puta raspala. Šezdeset i šest puta bi se raspala. Da ima jedan Vukanović koji tako brljezga o njima i sve iznosi. I što treba i što ne treba i što nema smisla. Bili bi svi pohapšeni", poručio je Stanivuković.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()