Povodom otvaranja džamije Arnaudije: Sedmoga maja u Banjaluci obustava saobraćaja

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja linije javnog prevoza biće preusmjerene na alternativne trase.

30.04.2024. 16:25
  • Podijeli:
Arnaudija 01 foto Anadolija-1668694417644.webp Foto: Anadolija

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da će u utorak, 7. maja, u Banjaluci biti obustavljen saobraćaj povodom otvaranja džamije Arnaudije.

Obustava će biti na dionici puta Banjaluka-Srpske Toplice, od raskrsnice sa Solunskom ulicom do raskrsnice sa kružnim tokom Bulevar cara Dušana - Karađorđeva - Krajiških brigada od 7.00 do 15.00 časova, a u Bulevaru cara Dušana od raskrsnice sa Ulicom Jovana Dučića do raskrsnice sa kružnim tokom, Omladinske ulice od 7.00 časova.

Saobraćaj će biti obustavljen od 7.00 časova u Ulici braće Mažar i majke Marije od raskrsnice sa Zmaj Jovinom ulicom do raskrsnice sa Omladinskom ulicom, u Ulici Meše Selimovića, na dijelu od raskrsnice sa Zmaj Jovinom, te u Ulici Branka Majstorovića od raskrsnice sa Zmaj Jovinom. Obustava će trajati dok bude bilo potrebno.

Iz policije ističu da će u istom periodu saobraćaj biti obustavljen i u Ulici braće Mažar i majke Marije, na dijelu do Ulice Meše Selimovića, kao i u Ulici Simeuna Đaka od raskrsnice sa Zmaj Jovinom ulicom do raskrsnice sa Omladinskom ulicom.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja linije javnog prevoza biće preusmjerene na alternativne trase.

Izmjena u saobraćaju predviđena je i na magistralnom putu, a podrazumijeva zabranu saobraćaja za vozila ukupne mase veće od tri i po tone, koji će biti preusmjeren na istočni tranzit iz smjera Laktaša.

Vozila će biti preusmjerena na raskrsnici sa kružnim tokom u Ulici Ivana Gorana Kovačića - Marije Dimić - Krajiških brigada, dok će iz smjera Mrkonjić Grada biti preusmjerena na most u naselju Srpske Toplice u Ulici manjačkih ustanika.

Policijska uprava Banjaluka apeluje da vozači u tom periodu koriste alternativne pravce da bi se izbjegle gužve, duža zadržavanja ili zastoji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()