"Otkrijte Tajnu 12.12.: Najveći poslovni događaj stiže na Balkan"

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da budete dio najznačajnijeg biznis događaja godine i svoje kotizacije kupite na vrijeme

Autor: PR tekst
11.09.2023. 12:06
  • Podijeli:
konfernecija_una 1-64fee6716439c.webp Foto: Una

Uzbudljivi trenuci su zavladali glavnim gradovima Balkana dok je misteriozni robot na štulama šetao ulicama Zagreba, Sarajeva i Beograda između 12 i 13 sati, noseći tajanstvenu poruku: "12.12. dolazimo. Lokacija: Banja Luka". Ovaj zagonetni performans, koji je oduševio prolaznike, ostavio je mnoge u neizvjesnosti, ali sada smo spremni otkriti tajnu.

Ovo enigmatično dešavanje označava uvod u nešto veliko što nas očekuje 12. 12. 2023. godine. WOW Agency koja se ističe svojom kreativnošću i inovacijama, ima čast najaviti najveći događaj godine.

"GO conference"."Najspektakularnija biznis konferencija", fokusiraće se na temu razvoja privrede pod uticajem savremenih tehnologija na koju će govoriti najeminentniji preduzetnici, stručnjaci i ministri iz regiona. Očekuje se da će "GO conference" biti ključna platforma za diskusiju o trenutnim izazovima i prilikama koje tehnološki sektor nudi Balkanu. Učesnici će imati priliku čuti perspektive vodećih stručnjaka iz privrede i politike, razgovarati o inovacijama i promjenama koje donose savremene tehnologije te istražiti načine kako unaprijediti ekonomski razvoj u regionu. Imena i program zvanično stižu početkom novembra. Ono što je sigurno, 12.12. će biti dan koji će obilježiti razmjenu ideja, stvaranje novih poslovnih prilika i promociju tehnološkog razvoja na Balkanu, jer WOW Agency jeste generator razvoja. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da budete dio najznačajnijeg biznis događaja godine i svoje kotizacije kupite na vrijeme.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()