Ostavio trudnu ženu i šestero djece: Žive u podrumu bez struje

Еldina navodi da zbog nedostatka struje nema mogućnost da kuha djeci, a egzistenciju ostvaruje tako što čisti kuće zajedno sa djecom i dječijeg doplatka

15.12.2023. 20:43
  • Podijeli:
Еldina Ramić_djeca_foto_YT Cropped-657c8f51ac61c.webp Foto: YouTube/@tatabrada

Еldina Ramić živi na tuzlanskom naselju Irac u jednom od podruma zajedno sa svojom djecom. Nju je čovjek ostavio trudnu, zajedno sa šestero djece.

Еldina navodi da zbog nedostatka struje nema mogućnost da kuha djeci, a egzistenciju ostvaruje tako što čisti kuće zajedno sa djecom i dječijeg doplatka.

"Čim tri sata, ništa se ne vidi. Imam taj jedan prozor i to je to. Nemam gdje da operem ove tepihe, nemam gdje da sušim", priča ona.

Dodaje da ju je muž ostavio prije četiri mjeseca.

"Trudna sam. Imam šestero djece, dvoje hrani svekrva, jedno je otišlo kod nane trenutno. Ovi su sa mnom. Ona (kćerka) ide u školu. Nekad imam za užinu, nekad nemam. Nemam im gdje skuhati, nemam struje. Nemam im šta dati da jedu. Skoro sam dobila jedan socijalni paket. Makarone... Ali nemam gdje ni da im kuham", nastavlja svoju ispovijest.

Kaže da bi rado radila kada bi mogla, ali ne može ni od djece ni zbog toga što je u drugom stanju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()