Objavljen cjenovnik za novu sezonu skijanja na Bjelašnici i Igmanu

Uvedeni noviteti, skuplje dnevne karte

21.10.2023. 20:01
  • Podijeli:
bjelasnica-una.jpg

Olimpijski centar Bjelašnica sa nestrpljenjem očekuje novu skijasku sezonu 2023/24, a tim povodom objavljen je i cjenovnik za novu sezonu.

Posebna pažnja posvećena je cijenama za najmlađe kao i za lojalne korisnike, tj. vlasnike sezonskih karata iz prošle sezone 2022/23, kojima je omogućena dodatna pogodnost, tako što će i ove godine sezonsku kartu moći kupiti po prošlogodišnjim cijenama.

U saradnji sa NLB bankom razvijena je e-commerce platforma gdje korisnici mogu kupiti sezonske karte iz udobnosti vlastitog doma putem on line shopa- https://skipass.ocbjelasnica.com/

Karte kupljene online će biti dostavljene na kućnu adresu, a ukoliko korisnik posjeduje prošlogodisnji talon za kartu, isti može putem web shopa samo dopuniti i nastaviti koristiti tokom cijele sezone.

Noviteti u ovoj godini su mogućnost kupovine sezonskih karata na rate, kao i specijalna family ponuda za porodice sa dvoje ili više djece.

"Raznovrsnom ponudom, prilagođenim  cijenama uz unaprijeđenu infrastrukturu, ski centar Bjelašnica spremno docekuje ljubitelje planine,  kojima žele prirediti nezaboravnu zimu i sjajnu skijašku sezonu na ovoj olimpijskoj ljepotici", saopćili su.

U isčekivanju nove skijaške sezone projektni tim OC Bjelašnice već radi na pripremi novih investicija za sezonu 2024/25.

OC Bjelašnica se zahvaljuje svojim vjernim korisnicima i raduje se još boljoj i uzbudljivijoj skijaškoj sezoni.

Pretprodaja počinje od:

od 27.10. do 30.11. na prodajnim mjestima na ski centru Bjelašnica

od 01.11. do 30.11. u ALTA shopping centru

od 01.11. putem web shopa OC Bjelašnica

Kada je riječ o redovnom cjenovniku tu se također bilježe određene promjene.

Kada je riječ o dnevnim kartama za odrasle, one će od ove sezone iznositi 47 KM što je za 5 KM skuplje u odnosu na prošlu sezonu.

Dnevne karte za djecu od 6 do 12 godina će iznositi 30 KM što je za 2 KM više u odnosu na prošlu sezonu.

Cijena za kategoriju od 13 do 18 godina iznosi 37 KM, a za one iznad 65 godina dnevna karta će ove godine iznositi 39 KM.

Noćno skijanje ove sezone za djecu od 6 do 12 godina iznosit će 10 KM, za one od 13 do 18 godina 25 KM, a odrasli će morati izdvojiti 30 KM. Cijena noćnog skijanja za starije od 65 godina iznosi 25 KM.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()