Napadnuta novinarka BN televizije, napadač identifikovan

Mirko Ristić iz Doboj biće prekršajno sankcionisan zbog verbalnog vrijeđanja novinarke u Domu zdravlja u Doboju

31.10.2022. 14:54
  • Podijeli:
policija-mup-rs-una Cropped.jpg Foto: MUP RS/UNA

Dopisnica BN televizije Vesna Vukmirović danas je verbalno napadnuta u Domu zdravlja u Doboju, a policija je kao napadača identifikovala Mirka Ristića koji će prekršajno biti sankcionisan zbog vrijeđanja.

Kako saznajemo Ristić je slučajno naletio na novinarsku ekipu, a onda ih znatiželjno upitao s koje su televizije. Nakon što je dobio odgovor znatiželja je prerasla u nekontrolisani bijes i vrijeđanje novinarke.

Uz salve psovki, uz pominjanje majke, nazivanja televizije "fašističkom" bijesni Ristić je čak krenuo ka novinarki. Svjedoci kažu da bi je vjerovatno i udario da ga nisu zadržale dvije medicinske sestre.

Slučaj je prijavljen policiji koja je ubrzo identifikovala napadača.

"Policijski službenici identifikovali su M.R. iz Doboja koji je danas verbalno napao novinarku BN televizije u jednoj zdravstvenoj ustanovi u Doboju. On će biti sankcionisan zbog počinjenog prekršaja Zakona o javnom redu i miru, odnosno zbog vrijeđanja", saopštila je PU Doboj.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju koji se izjasnio da navedeno nema elemenata krivičnog djela.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()