Mostar danas dobiva novu avioliniju do Beograda: Aleksandar Vučić prvim letom stiže na aerodrom

Početna cijena karata je 56 eura (109.55 KM) po smjeru, odnosno od 104 eura (više od 203 KM) za povratno putovanje u ekonomskoj klasi

15.04.2024. 10:00
  • Podijeli:
mostar-aerodrom-denis-kapetanovic-pixsell-1.jpg

Air Serbia će u ponedjeljak, 15. aprila, uspostaviti direktnu avioliniju između Beograda i Mostara.

Završeno je uređenje vanjskog i unutrašnjeg izgleda aerodroma, a kako je ranije najavljeno, delegacija Srbije na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem će prvim letom stići u Mostar, oko 14.30 sati, čime će ozvaničiti redovne aviolinije između ova dva grada.

Prvim letom će stići na svečano otvaranje jubilarnog 25. Međunarodni sajam privrede u Mostaru.

Podsjetimo, ugovor između Grada Mostara, kompanije Air Serbia i Aerodroma Mostar potpisan je 2. februara u Gradskoj vijećnici.

Početna cijena karata je 56 eura (109.55 KM) po smjeru, odnosno od 104 eura (više od 203 KM) za povratno putovanje u ekonomskoj klasi.

Kako je ranije najavljeno iz ove kompanije, ovaj avioprijevoznik bi do Mostara trebao letjeti tri puta sedmično i to ponedjeljkom, petkom i nedjeljom.

Do Mostara će se letjeti avionom tipa Embraer 175, a let traje 50 minuta.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()