Marija Šerifović mu pomogla da nađe posao: Oženio se pjevač Mustafa

Međutim, Mustafa Hurstić se ubrzo oženio i preselio kod supruge Dženite Osmanović, koju je upoznao preko Fejsbuka, u Zavidoviće.

21.02.2024. 18:42
  • Podijeli:
Mustafa-Hurstic-65d6293b16d26.webp Foto: Screenshot

Prije nekoliko mjeseci regiju je obišla priča o uličnom pjevaču Mustafi Hrustiću iz Zenice koji je zbog nemogućnosti plaćanja stanarine i režija završio ispod mosta u Zenici, a tada mu je pomogla Marija Šerifović.

Pjevačica je u julu prošle godine posjetila Mustafu, platila mu stan i režije za godinu dana te pomogla pronaći posao na bazenu.

Međutim, Mustafa Hurstić se ubrzo oženio i preselio kod supruge Dženite Osmanović, koju je upoznao preko Fejsbuka, u Zavidoviće.

Srećko Stipović posjetio je Mustafu i njegovu porodicu u mjestu Rupin Dol.

Mustafa i njegova supruga sa još troje djece žive u Dženitinoj kući koja nije dovršena. Mustafa je prihvatio Dženitinu djecu i kako ona je ona izjavila, gleda ih kao svoje. Teško žive, ali se ne žale.

– Ja prosim, Mustafa pjeva i tako radimo i nešto zaradimo – kazala je Dženita.

Mustafa je otkrio i da je svoju prvu platu dobio radeći na bazenu, ali samo nakon mjesec dana rekli su mu da se bazen zatvara jer žele graditi zatvoreni bazen i tako je ostao bez posla.

Marija Šerifović i Mustafa HrustićFOTO: SERIFOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT 
Mustafa je otkrio i da se ne čuje s Marijom Šerifović, ali da je preko interneta saznao da je dobila sina.


– Čestitam joj i želim sve najbolje. Ona se jedina javila od svih pjevača -rekao je Mustafa.

Svi koji žele kontaktirati Mustafu Hrustića mogu to učiniti na broj telefona +387 62 363 562.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()