Magla napravila problem: Kasnili letovi na aerodromu u Sarajevu

Za sad nisu otkazali nijedan let

12.11.2023. 11:50
  • Podijeli:
Smog_magla_Sarajevo_foto_ArminDurgut_PIXSELL-1663931941566.webp Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Usljed magle, avion koji je dolazio iz Ciriha za Sarajevo sletio je sa zakašnjenjem od sat vremena, dok su letovi za Istanbul i Cirih kasnili oko 40 minuta.

Iz Aerodroma Sarajevo su za portal "Avaza" rekli da za sada nema otkazanih letova.

Magla je prouzrokovala probleme u redovima letenja, s uticajem i na dolazne i odlazne letove.

Sarajevski aerodrom poduzima potrebne korake kako bi minimalizirao uticaj magle na red letenja i osigurao sigurnost putnika.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()