Izvukli čovjeka iz Vrbasa: Ovo su policajci koji su spasili život muškarcu!

Policajci kažu da ovo nije prvi put da nekome spasu život i da je to jedinstven osjećaj, vjeruju da bi svaki drugi na njihovom mjestu učinio isto

05.02.2024. 19:30
  • Podijeli:
policajci_spasioci_Vrbas_foto_ATV-65c0fec017bfb.webp Foto: ATV

Nemanja Pejaković i Nemanja Ćosić su pripadnici Policijske stanice za intervencije PU Banjaluka, koji su juče spasili život muškarcu iz hladnog Vrbasa.

Sve se desio oko 12 časova kada ih je jedan građanin zaustavio i rekao da je u rijeci tijelo. Munjevitom reakcijom su se odvezli na lice mjesta i uočili da je muškarac bez svijesti u vodi, kada su došli do njega vidjeli su da su mu lice i ruke krvavi.

Zajedno su ga obgrlili ispod ruku, i iznijeli na suvo, muškarac je i dalje bio bez svijesti nakon čega su mu pružili prvu pomoć, a onda je počeo da dolazi sebi.

Ispričao im je da je navodno slučajno pao u rijeku, kada je htio da pomazi psa, ali kasnije im se požalio i na privatne probleme.  

Policajci kažu da ovo nije prvi put da nekome spasu život i da je to jedinstven osjećaj, vjeruju da bi svaki drugi na njihovom mjestu učinio isto.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()