Ima i lijepih priča: Policajac iz Cazina pronašao nestalu djevojčicu i vratio je roditeljima

Nakon intenzivne potrage, djevojčica je ubrzo pronađena i sigurno vraćena roditeljima, pružajući olakšanje njenoj porodici

31.10.2023. 22:00
  • Podijeli:
Nino Puškar Cropped-654141e63f16f.webp Foto: Facebook/Novosti Iz Cazina

Nino Puškar iz Cazina zaslužuje veliku pohvalu za svoju brzu i učinkovitu reakciju u potrazi za nestalom maloljetnom djevojčicom.

Kada je danas tokom dana prijavljen njen nestanak, Nino i njegove kolege odmah su krenuli u akciju, mobilizujući resurse i sarađujući s lokalnom zajednicom kako bi pronašli djevojčicu.

Nakon intenzivne potrage, djevojčica je ubrzo pronađena i sigurno vraćena roditeljima, pružajući olakšanje njenoj porodici.

Nino Puškar i njegove kolege su svojom predanošću i profesionalizmom pokazali važnost brze reakcije i saradnje u rješavanju sličnih situacija, piše GP Maljevac.

Ova priča služi kao podsjetnik na važnost policijskih službenika koji rade na terenu i često se suočavaju s izazovima u održavanju sigurnosti i pomoći građanima u njihovim trenucima potrebe, prenosi Raport.


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()