GSS objavila detalje potrage za Hamzom Muminovićem: Poznato u kakvom se stanju nalazio

U objavi na Facebooku, pojasnili su u kakvom stanju je Hamza Muminović pronađen

09.04.2024. 13:48
  • Podijeli:
Hamza_Muminovic_foto_GSS-6613903c9f96a.webp Foto: GSS Novi Grad Sarajevo

Gorska služba spašavanja Novi Grad je u novoj objavi danas, 9. aprila, pojasnila detalje oko pronalaska nestalog Hamze Muminovića, za kojim se tragalo od 7. aprila.

U objavi na Facebooku, pojasnili su u kakvom stanju je Hamza Muminović pronađen.

"U 9:05 sati Hamza je pronađen na području općine Kiseljak. Nakon što je pronađen, podvrgnut je liječničkom pregledu Doma zdravlja Kiseljak, a nakon toga u KCUS, jer je jako iscrpljen i dehidriran.

Važnu ulogu su odigrali građani, mediji, Policija PU Novi Grad Sarajevo, Policija Kiseljak,Služba civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo članovi porodice i prijatelji kao i našim pripadnicima/pripadnicama volonterima koji su uvijek uporni i istrajni kada je u pitanju spašavanje ljudskog života koji za nas nema cijenu!!!

O svemu smo upoznali Policijsku upravu Novi Grad Sarajevo te Operativni centar civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo", piše u objavi GSS-a. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()